Portfolio websites

door Juffrouw Jannie

WordPress websites made by JJ

Zijn mobielvriendelijke websites

Juffrouw Jannie richt zicht vooral op kleine ondernemingen en zzp’ers die een professionele betaalbare website willen die zowel op een mobiel als op een desktop goed zichtbaar is. Vooral het hebben van een mobielvriendelijke website is belangrijk. Als eerste wil je je klanten en potentiële klanten een makkelijk te lezen website laten zien. En ten tweede gaat Google mobielvriendelijke websites op termijn voorrang geven op websites die niet geschikt zijn voor mobiele apparaten. Dat laatste is vooral ten aanzien van je vindbaarheid best van belang.

Websites gemaakt met het gebruiksvriendelijke CMS systeem WordPress en in goed overleg met jou als klant. De eerste stap naar een nieuwe of vernieuwde website is een keukentafelsessie waar we samen bespreken welke functionaliteiten de website moet hebben en hoe de look en feel moet worden. Want de uitstraling moet vanzelfsprekend kloppen met de huisstijl van de onderneming.

Portfolio Juffrouw Jannie

De websites gemaakt door Juffrouw Jannie zijn allemaal responsive (goed toonbaar op tablet, mobiel en desktop). Om je een idee te geven hoe deze websites eruit zien staan op deze pagina een aantal voorbeelden van websites made by JJ.

Wil jij ook betaalbare en mobielvriendelijke website?

Maak een afspraak voor een GRATIS ‘Keukentafelgesprek’

'Gerda heeft een prachtige website voor me ontworpen, die helemaal geworden is zoals ik had gehoopt. Ze voelde goed aan waar ik naar op zoek was. Gerda vroeg door op mijn antwoorden en kwam met vele goede ideeën en adviezen. Het was prettig dat ze in de begin fase meerdere ontwerp-opties aanbood, zodat ik een keuze kon maken en we van daaruit verder konden bouwen. Gerda is een professional en een creatieveling. Heel fijn om met haar samen te werken!’

Sigrid Witzenburg SWitz event management

Hemwood

  • Een responsive WordPress website
  • Meertalig: NL – DE en ENG
  • Ontwerp en opzetten Juffrouw Jannie
  • Naar de website Hemwood

Kindercoaching

Müller-bouw

Aliantis

AndreaMcCabe

FrankHeldoorn

Kinderfysiotherapie

HEMELSby

Akerendam

Dornex

Kinderfysiotherapie

Gaby van Gestel

Wakkere Zaken

Borgman&Augustinus

S/B Styling

Ivan Mijatovic

Modehuiz by Betty’s

Bloembinderij Mulder

  • Een responsive WordPress website
  • Shop-module voor bloembestellingen
  • Design, bouwen en vullen Juffrouw Jannie
  • Fotografie en teksten Juffrouw Jannie
  • Naar de website Bloembinderij Mulder