Bedrijfsondersteuning

Bedrijfs-Ondersteuning

Vrijwel elke ondernemer heeft weleens behoefte aan tijdelijke of vaste bedrijfsondersteuning, iemand die je helpt met organisatorische werkzaamheden.

Bijvoorbeeld bij zwangerschapsverlof of je bent op zoek naar tijdelijke ondersteuning, door (tijdelijke) onderbezetting of je onderneming groeit maar je weet niet of de groei doorzet.

Juffrouw Jannie staat je bij, zowel op vaste als op flexibele basis. Bij jou op kantoor of op het kantoor van Juffrouw Jannie zelf, net wat het beste uitkomt.

Mijn aanpak is persoonlijk en betrokken. Maar ook praktisch en flexibel. Je hebt maar één aanspreekpunt en dat werkt wel zo makkelijk en snel.

Project-Ondersteuning

Projecten binnen ondernemingen zijn er in vele soorten en maten. Groot of klein, langdurig of kortlopend. Wat ze bijna altijd gemeenschappelijk hebben, is de behoefte aan extra handen om het werk aan te kunnen.

Daarom is projectondersteuning door Juffrouw Jannie een ideale tijdelijke oplossing. Het werk wordt goed en snel gedaan en je zit niet vast aan langdurige vaste lasten.

Wat zijn de voordelen voor jou?

als je met Juffrouw Jannie werkt!

Tijdbesparing

Door werk uit handen te nemen, ontstaat er meer tijd voor belangrijkere zaken.

Mobiliteit en flexibiliteit

De werkzaamheden kunnen zowel bij Juffrouw Jannie als bij jou op kantoor worden uitgevoerd. Dit geeft vrijheid en flexibiliteit in het ondernemen.

Kostenbesparing

Je betaalt uitsluitend de productieve uren. Zo blijven de vaste lasten laag.

Continuïteit

Juffrouw Jannie is in te huren als vaste ondersteuning, op basis van een aantal uur per maand. Dit geeft structuur en continuïteit in jouw bedrijfsvoering.

Nieuwsgierig naar een samenwerking met Juffrouw Jannie?