Websites

Website laten maken.

Mobielvriendelijk en altijd maatwerk

Een moderne website die past bij jouw onderneming en jouw huisstijl? Juffrouw Jannie maakt hem graag voor je met het CMS WordPress. WordPress biedt veel gratis functionaliteiten, is gebruiksvriendelijk en draagt bij aan een goede online vindbaarheid. Elke website wordt volledig op maat en naar jouw wens gemaakt, nadat we eerst hebben kennisgemaakt via een ‘keukentafel gesprek’.

Natuurlijk ben je nieuwsgierig naar de websites die zijn gemaakt door Juffrouw Jannie. Kijk rustig rond op mijn portfolio pagina met daarop een aantal websites waar ik nog steeds trots op ben.

Erg blij met de werkzaamheden van Juffrouw Jannie. Website is top geworden, haar inbreng was onmisbaar. Vooral ook het sturen qua planning is heel fijn geweest. Aanrader!

Sarah Saarberg
Concept Copy

Een betaalbare website.

En kan ik hem zelf onderhouden

Een website laten maken door Juffrouw Jannie is betaalbaar. Waar je aan moet denken? Daar plannen we eerst een kennismakingsgesprek voor in, zodat ik daarna een prijs aan je kan doorgeven. Want alle websites zijn op maat en daar hoort een prijs bij die daarbij aansluit.

Vindbaarheid en onderhoud van je website

Hoe zit het met de vindbaarheid van je website, want tsja hij moet natuurlijk wel gevonden worden. Met de basis SEO-plugin van WordPress (Yoast) kan per pagina de juiste zoektermen, titels en beschrijvingen worden toegevoegd. Zo is je SEO in de basis altijd op orde.

Na oplevering van je website moet deze wel onderhouden worden om zo de veiligheid te kunnen garanderen. Daarvoor kan je een onderhoudsabonnement bij Juffrouw Jannie afsluiten. In het abonnement zit het regelmatig verzorgen van alle noodzakelijke updates en het maken van een back-up van je website.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor een overzichtelijke en mooie website voor je onderneming?
Leuk als je contact opneemt voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

.

Juffrouw Jannie is al meer dan 10 jaar verantwoordelijk voor het onderhoud en vernieuwen van onze websites. Alles wat we bij haar neerleggen wordt binnen no-time opgepakt en verwerkt. Of het nou het opzetten van een nieuwe schil (layout) is, het uploaden van blogs, publicaties, nieuwe projecten of vacatures of het versturen van een nieuwsbrief. Ze is niet alleen uitvoerend heel erg deskundig om mee samen te werken, ook als sparringpartner is ze een hele prettige persoon om overleg mee te hebben.

Gaby van Gestel
HEMELSby

Ga naar de inhoud