Websites

Website laten maken.

Op maat en responsive

Een moderne website die past bij jouw onderneming? Juffrouw Jannie maakt hem graag voor je met het CMS WordPress. WordPress biedt veel gratis functionaliteiten, is gebruiksvriendelijk en draagt bij aan een goede online vindbaarheid. Elke website wordt volledig op maat en naar wens gemaakt.

Een website hoeft niet altijd uitgebreid te zijn, maar wel overzichtelijk en actueel. En natuurlijk met een uitstraling die past bij de huisstijl.

Juffrouw Jannie maakt heldere websites op maat voor zzp’ers en het mkb op basis van WordPress. Nieuwsgierig naar mijn portfolio? Bekijk hier een aantal webistes.

Een betaalbare website

En zelf te onderhouden

Het beeld op je website is super belangrijk en bepalend voor de uitstraling. Eigen foto’s of aangeschafte afbeeldingen geven je website een unieke look & feel. Ik kan je helpen met het maken van origineel en passend beeldmateriaal.

En niet onbelangrijk de vindbaarheid van de website. Als je website af is wil ook graag online gevonden worden. Met  handige SEO-plugin van WordPress (Yoast) kan per pagina de juiste zoektermen, titels en beschrijvingen worden toegevoegd. Zo is je SEO in de basis altijd op orde.

Een website laten maken door Juffrouw Jannie is betaalbaar en vanzelfsprekend responsive. Dus geschikt voor mobiele apparaten.

Na oplevering is de website eventueel eenvoudig in eigen beheer te onderhouden. Maar dat kun je ook aan Juffrouw Jannie overlaten! Net als het uitvoeren van updates. Daar is een abonnement voor af te sluiten zodat jij je volledig kunt richten op de bedrijfsactiviteiten.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor een heldere en mooie website voor je onderneming?
Neem gerust contact op met Juffrouw Jannie voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Nieuwsgierig naar websites gemaakt door Juffrouw Jannie? Bekijk ze eens op de pagina portfolio.

.

Websites ‘Made by JJ’ zijn

RESPONSIVE

De website is vanzelfsprekend helemaal van deze tijd en dus goed toonbaar op mobiel, tablet en computer.

OVERZICHTELIJK EN GEBRUIKSVRIENDELIJK

Bij het maken van de website wordt rekening gehouden met de bezoeker: een duidelijke menustructuur, logische opbouw van de pagina's en contact-gegevens zichtbaar.

MAATWERK

Omdat het maken van een website geen eenrichtingsverkeer is zal Juffrouw Jannie regelmatig met u contact hebben over het proces. Zo wordt de website 100% uw website.

MAKKELIJK AAN TE PASSEN

WordPress websites zijn makkelijk aan te passen. Handig als uw huisstijl wijzigt of als de bedrijfsactiviteiten worden uitgebreid.

VOORZIEN VAN MOOI BEELD

Juffrouw Jannie kan de fotografie voor de website verzorgen. Of meehelpen met het zoeken naar passend beeldmateriaal.

BETAALBAAR

Door de goede prijs-kwaliteit verhouding is het voor iedere ondernemer mogelijk een website te laten maken.

Juffrouw Jannie is al ruim 10 jaar verantwoordelijk voor het onderhoud en vernieuwen van onze websites. Alles wat we bij haar neerleggen wordt binnen no-time opgepakt en verwerkt. Of het nou het opzetten van een nieuwe schil (layout) is, het uploaden van blogs, publicaties, nieuwe projecten of vacatures of het versturen van een nieuwsbrief. Ze is niet alleen uitvoerend heel erg deskundig om mee samen te werken, ook als sparringpartner is ze een hele prettige persoon om overleg mee te hebben.

Gaby van Gestel
HEMELSby & GABLAB