Websites

Website laten maken

Op maat en responsive

Een website laten maken is dat echt nodig? Ja! Sterker nog het is een must!! Het is je online visitekaartje naar potentiële klanten.

Ben je online niet te vinden geeft dit een onnodige drempel in een mogelijk contactmoment. Daarom, een website hebben hoort bij het ondernemen anno nu.

Een website hoeft niet altijd uitgebreid te zijn, maar wel overzichtelijk en actueel. En natuurlijk met een uitstraling die past bij de huisstijl.

Juffrouw Jannie maakt heldere websites op maat voor zzp’ers en het mkb op basis van WordPress. Nieuwsgierig naar mijn portfolio? Bekijk ze hier eens.

Een betaalbare website

En zelf te onderhouden

Juffrouw Jannie heeft ruime ervaring in het maken van WordPress websites voor kleine en middelgrote ondernemingen. WordPress is ooit begonnen voor bloggers, maar inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig webdesigntool met CMS.

Een website laten maken door Juffrouw Jannie is betaalbaar en vanzelfsprekend responsive. Dus geschikt voor mobiele apparaten.

Na oplevering is de website eventueel eenvoudig in eigen beheer te onderhouden. Maar dat kun je ook aan Juffrouw Jannie overlaten! Net als het uitvoeren van updates. Daar is een abonnement voor af te sluiten zodat jij je volledig kunt richten op de bedrijfsactiviteiten.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor een heldere en mooie website voor je onderneming?
Neem gerust contact op met Juffrouw Jannie voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Nieuwsgierig naar websites gemaakt door Juffrouw Jannie? Bekijk er een paar bij mijn portfolio.

.

Websites ‘Made by JJ’ zijn:

RESPONSIVE

De website is vanzelfsprekend helemaal van deze tijd en dus goed toonbaar op mobiel, tablet en computer.

OVERZICHTELIJK EN GEBRUIKSVRIENDELIJK

Bij het maken van de website wordt rekening gehouden met de bezoeker: een duidelijke menustructuur, logische opbouw van de pagina's en contact-gegevens zichtbaar.

MAATWERK

Omdat het maken van een website geen eenrichtingsverkeer is zal Juffrouw Jannie regelmatig met u contact hebben over het proces. Zo wordt de website 100% uw website.

MAKKELIJK AAN TE PASSEN

WordPress websites zijn makkelijk aan te passen. Handig als uw huisstijl wijzigt of als de bedrijfsactiviteiten worden uitgebreid.

VOORZIEN VAN MOOI BEELD

Juffrouw Jannie kan de fotografie voor de website verzorgen. Of meehelpen met het zoeken naar passend beeldmateriaal.

BETAALBAAR

Door de goede prijs-kwaliteit verhouding is het voor iedere ondernemer mogelijk een website te laten maken.

Gaby Fecken – van Gestel – HEMELSby

Gerda heeft in 2008 de basis van onze toenmalige website opgezet, zodat wij deze voortaan zelf konden beheren. Zij was in de loop der jaren altijd bereid ons te ondersteunen als wij tegen technische “problemen” aanliepen. Zij verdiept zich snel en deskundig in de materie en komt altijd op korte termijn met een oplossing; top om op te kunnen bouwen en mee te werken.

Toen wij in september 2010 onze website compleet wilden vernieuwen heeft Gerda wederom al het voorwerk en de implementatie op zich genomen, ook al had ze in haar agenda nauwelijks tijd en legden wij haar een enorme tijdsdruk op, doordat de site binnen 3 weken operationeel moest zijn. Gerda is absoluut betrouwbaar, inventief, initiatiefrijk en zelfstandig; ze heeft een zeer hoge betrokkenheid en ik denk niet dat er iemand is die zo een hoge prijs-kwaliteitsverhouding in z’n werk levert als Juffrouw Jannie!