Websites

Website laten maken

Op maat en responsive

Een website laten maken is dat echt nodig? Ja! Sterker nog het is een must!! Het is je online visitekaartje naar potentiële klanten.

Ben je online niet te vinden geeft dit een onnodige drempel in een mogelijk contactmoment. Daarom, een website hebben hoort bij het ondernemen anno nu.

Een website hoeft niet altijd uitgebreid te zijn, maar wel overzichtelijk en actueel. En natuurlijk met een uitstraling die past bij de huisstijl.

Juffrouw Jannie maakt heldere websites op maat voor zzp’ers en het mkb op basis van WordPress. Nieuwsgierig naar mijn portfolio? Bekijk ze hier eens.

Een betaalbare website

En zelf te onderhouden

Juffrouw Jannie heeft ruime ervaring in het maken van WordPress websites voor kleine en middelgrote ondernemingen. WordPress is ooit begonnen voor bloggers, maar inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig webdesigntool met CMS.

Een website laten maken door Juffrouw Jannie is betaalbaar en vanzelfsprekend responsive. Dus geschikt voor mobiele apparaten.

Na oplevering is de website eventueel eenvoudig in eigen beheer te onderhouden. Maar dat kun je ook aan Juffrouw Jannie overlaten! Net als het uitvoeren van updates. Daar is een abonnement voor af te sluiten zodat jij je volledig kunt richten op de bedrijfsactiviteiten.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor een heldere en mooie website voor je onderneming?
Neem gerust contact op met Juffrouw Jannie voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Nieuwsgierig naar websites gemaakt door Juffrouw Jannie? Bekijk ze eens op de pagina portfolio.

.

Websites ‘Made by JJ’ zijn

RESPONSIVE

De website is vanzelfsprekend helemaal van deze tijd en dus goed toonbaar op mobiel, tablet en computer.

OVERZICHTELIJK EN GEBRUIKSVRIENDELIJK

Bij het maken van de website wordt rekening gehouden met de bezoeker: een duidelijke menustructuur, logische opbouw van de pagina's en contact-gegevens zichtbaar.

MAATWERK

Omdat het maken van een website geen eenrichtingsverkeer is zal Juffrouw Jannie regelmatig met u contact hebben over het proces. Zo wordt de website 100% uw website.

MAKKELIJK AAN TE PASSEN

WordPress websites zijn makkelijk aan te passen. Handig als uw huisstijl wijzigt of als de bedrijfsactiviteiten worden uitgebreid.

VOORZIEN VAN MOOI BEELD

Juffrouw Jannie kan de fotografie voor de website verzorgen. Of meehelpen met het zoeken naar passend beeldmateriaal.

BETAALBAAR

Door de goede prijs-kwaliteit verhouding is het voor iedere ondernemer mogelijk een website te laten maken.

Juffrouw Jannie is al ruim 10 jaar verantwoordelijk voor het onderhoud en vernieuwen van onze websites. Alles wat we bij haar neerleggen wordt binnen no-time opgepakt en verwerkt. Of het nou het opzetten van een nieuwe schil (layout) is, het uploaden van blogs, publicaties, nieuwe projecten of vacatures of het versturen van een nieuwsbrief. Ze is niet alleen uitvoerend heel erg deskundig om mee samen te werken, ook als sparringpartner is ze een hele prettige persoon om overleg mee te hebben.

Gaby van Gestel
HEMELSby & GABLAB