Wie werken met JuffrouwJannie

Werken met Juffrouw Jannie.

Waarvoor klop je bij haar aan?

Ondernemers die al met Juffrouw Jannie werken of hebben gewerkt weten waarvoor je bij Juffrouw Jannie aan kan kloppen. Maar als je nog zoekende bent en je komt op deze pagina uit is dit nog niet helder. Waarschijnlijk heb je gezocht op webdesigner of op fotograaf in Huizen of omgeving. Leuk, bij mij ben je inderdaad aan het juiste adres als je een nieuwe website wilt of nieuwe portretfoto’s.

Websites

Je bent op zoek naar een webdesigner die voor jou een website maakt. De reden hiervoor kan verschillend zijn. De website die je nu hebt kan wel een update gebruiken zodat hij nu eindelijk eens op een mobiel fijn toont. Of je start een nieuwe onderneming en een website is er nog niet. Juffrouw Jannies websites zijn goed te lezen op zowel desktop als mobiel, passen bij de huisstijl van je onderneming en zijn altijd op maat (geen template die wordt voorzien van een andere kleur). En als je er zin in hebt is het mogelijk om na oplevering zelf de website bij te houden of je laat het heel relaxed door Juffrouw Jannie bijhouden (wel zo gemakkelijk).

Fotografie

Je wilt een nieuwe foto voor LinkedIn of een publicatie, je bent op zoek naar mooi beeldmateriaal voor je website (kantoorfoto’s, sfeerbeeld of productfoto’s) of je hebt een event en daar wil je een beeldverslag van. Voor deze fotografie zaken kan je bij Juffrouw Jannie terecht.

Opdrachtgevers aan het woord

Om je een indruk te geven

Gerda heeft voor mijn Coachpraktijk in een hele korte tijd een prachtige website gemaakt. Door haar creatieve ideeën is wie ik ben, maar ook wat ik zakelijk wil uitstralen heel goed tot uitdrukking gekomen. Dankjewel hiervoor!

Angela Rebel – Coachpraktijk Rebel

Gerda heeft mijn site in korte tijd en helemaal naar wens gemaakt. Heel fijn om met haar samen te werken, vakkundig, korte lijntjes, meedenkend en geen vraag is te veel.

Hilde Trip – Natural Art

We hebben net een vernieuwde website. De samenwerking met Gerda daarbij was erg prettig. Ze denkt mee en is gericht op het vinden van goede oplossingen in de techniek en passend bij het ontwerp van onze site. Ze is betrouwbaar in haar afspraken, maar ook zeer flexibel en bovenal snel in haar reacties.

Jonnet Gale – Wakkere Zaken

Ondernemingen die werken met Juffrouw Jannie.

Vaak langdurig, soms kort, maar ook terugkerend!

DA logo transparant
opdrachtgever juffrouw jannie
logo bij de wijn
opdrachtgever juffrouw jannie gablab
opdrachtgever juffrouw jannie
opdrachtgever juffrouw jannie
opdrachtgever juffrouw jannie
logo hilde trip natural art
opdrachtgever juffrouw jannie
logo benessere essentrics petra borst
opdrachtgever juffrouw jannie
opdrachtgever juffrouw jannie
opdrachtgever juffrouw jannie
opdrachtgever juffrouw jannie
chad schonten juffrouwjannie
rond en platbodem juffrouwjannnie
opdrachtgevers juffrouw jannie
juffrouwjannie olsthoorn
opdrachtgevers juffrouw jannie

Nieuwsgierig geworden?
Laten we kennismaken en goed kop koffie drinken

…of thee natuurlijk. Zodat we kunnen bespreken wat Juffrouw Jannie voor jou kan doen.

Ga naar de inhoud