Fotografie

Portret | Website

Fotografie in het Gooi.

Voor LinkedIn en websites

Kijk zelf sta ik ook liever achter de camera dan ervoor. Maar iemand moet het doen, die al zolang vooruitgeschoven actie, het maken van een nieuwe portretfoto voor LinkedIn of voor bij een publicatie. En ja ik doe dat graag en het liefst met natuurlijk licht. Woon je dichtbij dan is de kans groot dat ik met de fiets kom. Goed voor mijn fitheid en het milieu.

Dus kan jij wel een nieuwe portretfoto gebruiken voor je website of LinkedIn? Neem dan vrijblijvend contact op met Juffrouw Jannie, we bespreken de mogelijkheden en maken eventueel gelijk een afspraak. Kan je dit weer van je to-do lijst afstrepen 😉

Foto’s laten maken voor je website?

Je hebt een website maar op de pagina ‘Over mij’ ontbreekt een foto van jezelf waar je blij mee bent of misschien staat er wel helemaal geen foto op. Jammer en een gemiste kans met het eerste persoonlijke contact met potentiële klanten. Want wees eerlijk zelf kijk je toch ook op andere websites wie de persoon is die een dienst of product aanbied?

Maar het kan ook zijn dat je producten op je website hebt staan die wel een foto update kunnen gebruiken. Het moment om Juffrouw Jannie in te schakelen. Want je website komt echt sterker over bij de bezoekers van je website met beeldmateriaal dat klopt.

Wil je eens praten over wat Juffrouw Jannie voor jou kan doen als het gaat om fotografie? Bel eens om een afspraak te maken: 06 – 53182668.

De introductie van een nieuw communicatieplatform met onze DA collega's was voor ons de aanleiding alle collega's aan te bieden een professionele profielfoto van zichzelf te maken. Juffrouw Jannie heeft dit op een persoonlijke manier verzorgt. Het is voor menigeen best een spannend momentje. Ze weet het zo aan te pakken dat mensen zich echt op hun gemak voelen. Dat zie je op de foto's terug.

Sylvia van Orden Nederlandse Drogisterij Service

Portretfotografie

Bekijk alle portretfoto's

Websitefotografie

Fotografie in het Gooi
Bekijk alle foto's

Ga naar de inhoud