Over Juffrouw Jannie

ofwel Gerda Woltinge

Over Juffrouw Jannie, Gerda Woltinge

Wie is Juffrouw Jannie?

Juffrouw Jannie heet in het echt Gerda Woltinge. Maar wat zijn ‘typische eigenaardigheden’ van Gerda/Juffrouw Jannie?

  • Is een Groningse van oorsprong;
  • Woont en werkt al meer dan 20 jaar in het Gooi;
  • Wil altijd goed werk leveren;
  • Is nuchter, sportief en energiek;
  • Heeft een positieve kijk op het leven;
  • Maakt mooie plaatjes met haar camera;
  • Is altijd bereid om te helpen;
  • En heeft altijd zin in de dag!

“Met een bak aan ervaring ben ik inzetbaar als (project)ondersteuner en website maker binnen zeer uiteenlopende organisaties. Maar vaak hebben deze organisaties gemeen dat ze kleinschalig zijn en daardoor een persoonlijke benadering nastreven. Dat is iets wat goed bij mij past, persoonlijk contact. Ik werk daarom al meer dan 11 jaar graag en vaak voor het MKB.”

Wat doet Juffrouw Jannie in haar vrije tijd?

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om fysiek bezig te zijn. Met mijn fotocamera op pad, hardlopen of tennissen, als er maar beweging in zit. Ook het klussen in de tuin of  in het huis geeft mij energie.

Naast het bovenstaande zet ik mij al jarenlang als vrijwilliger in voor het tennistoernooi De Kuil Open. Voor dit tennistoernooi ben ik verantwoordelijk voor de pr en communicatie met spelers, bezoekers en pers. Verzorg ik de website en facebookpagina en ben tijdens de toernooiweek de fotografe voor de (actie)foto’s en maak ik korte video’s van de speeldagen.

Juffrouw Jannie/Gerda is professioneel, flexibel, creatief en bovenal een heerlijk mens om mee samen te werken.
We ervaren haar als een collega en zeer zeker niet als een externe die door ons ingeschakeld wordt.

Sylvia van Orden

Hoofd marketing en communicatie

BROCACEF

Laten we eens kennismaken en goed kop koffie drinken

…of thee natuurlijk. Zodat we eens in het echt kunnen kennismaken en bespreken wat Juffrouw Jannie voor je kan doen.