Juffrouw Jannie

gerda woltinge juffrouw jannie

Wie is Juffrouw Jannie?

Hoe ziet haar dna eruit

Juffrouw Jannie heet in het echt geen Jannie maar Gerda Woltinge. Wat voor persoon schuilt er achter deze naam en wat zijn haar ’typische’ kenmerken? Want wie haal je in huis als je in zee gaat met Juffrouw Jannie. Een kleine opsomming van haar dna volgens een paar opdrachtgevers.

  • Is een Groningse van oorsprong;
  • Woont en werkt al meer dan 25 jaar in het Gooi;
  • Wil altijd goed werk leveren;
  • Is nuchter, sportief en energiek;
  • Heeft een positieve kijk op het leven;
  • Maakt mooie beelden met haar camera;
  • Is altijd bereid om te helpen;
  • En heeft altijd zin in de dag!

“Met een bak aan ervaring maak ik professionele websites op maat voor zeer uiteenlopende ondernemingen. Vaak hebben deze ondernemingen gemeen dat ze kleinschalig zijn en daardoor een persoonlijke benadering nastreven. Dat is iets wat goed bij mij past, persoonlijk contact. Ik werk daarom al meer dan 15 jaar graag en vaak voor het MKB.”

Gerda heeft voor mijn Coachpraktijk in een hele korte tijd een prachtige website gemaakt. Door haar creatieve ideeën is wie ik ben, maar ook wat ik zakelijk wil uitstralen heel goed tot uitdrukking gekomen. Dankjewel hiervoor!

Angela Rebel

Coachpraktijk Rebel

Wat doet Juffrouw Jannie als ze niet werkt?

Zit ze wel eens stil

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om fysiek bezig te zijn. Klussen in en rondom het huis, hardlopen of tennissen, als er maar beweging in zit. Maar ook op de fiets door het mooie Gooisch Natuurreservaat of een weekendje weg naar een stad in eigen land vind ik fantastisch.

Voor de Vrijwilligerscentrale Huizen ben ik al een paar jaar betrokken bij het Maatschappelijk diner van BetrokkenOndernemen, eerst om de social media op te zetten en nu als fotografe. Als fotografe heb ik o.a. meegewerkt aan het boek over de vrijwilligers van Huizen: Helden van Huizen.

Laten we kennismaken en goed kop koffie drinken

…of thee natuurlijk. Zodat we kunnen bespreken wat Juffrouw Jannie voor jou kan doen.