Over Juffrouw Jannie

Juffrouw Jannie.

Hoe ziet haar DNA eruit

Juffrouw Jannie is mijn bedrijfsnaam, 19 jaar geleden bedacht en nog steeds blij mee. Maar in het echt heet ik natuurlijk geen Jannie en ben ik ook geen juf. Mijn echte naam is Gerda (Woltinge). Geboren in Groningen maar al meer dan 30 jaar wonend in Huizen (het Gooi).

Wat voor persoon schuilt er achter de naam Juffrouw Jannie en wat zijn haar ’typische’ kenmerken? Want wie haal je in huis als je in zee gaat met Juffrouw Jannie. Hoe ziet haar DNA eruit volgens haar opdrachtgevers.

Juffrouw Jannie’s DNA volgens haar opdrachtgevers.

Wil altijd goed werk afleveren

Maakt mooie beelden met haar camera

Is nuchter, sportief en energiek

Heeft een positieve kijk op het leven

Juffrouw Jannie en websites.

Wie kloppen bij haar aan?

Met een bak aan ervaring maak ik websites op maat voor zeer uiteenlopende ondernemers. Vaak zijn dit vrouwelijke ondernemers. Maar gelukkig zijn er ook mannelijke ondernemers die het lef hebben om door het roze heen te kijken en op Juffrouw Jannie af stappen voor een website.

Wel hebben alle ondernemers gemeen dat ze met hun business in en rondom het Gooi zitten (op fietsafstand dus), op een enkele uitzondering na.

Het lokaal ondernemen zorgt voor persoonlijk contact en dat is wat goed bij mij past. Maar stel je woont niet in het Gooi, maar je bent wel op zoek naar een websitebouwer, kan je dan aankloppen bij Juffrouw Jannie? Natuurlijk! Ik ga graag het Gooi uit om voor jou de perfecte website te maken.

What you see is what you get! Juffrouw Jannie is echt van alle markten thuis: bedrijfsfotografie, portretfotografie, bedrijfsvideo's, website creatie & onderhoud, emailings, etc. Alles super strak gemanaged, met visie en creativiteit. Juffrouw Jannie is een multitasker puur sang en een kameleon in het samenwerken op verschillende niveaus in een grote organisatie.

Janny Morsink

SAS Nederland

Wat doet Juffrouw Jannie als ze niet werkt.

Zit ze wel eens stil

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om fysiek bezig te zijn en dan het liefst in de natuur. Hardlopen, tennissen of wandelen met de logeerhonden Bobbie en Nacho, als er maar beweging in zit.

Het wandelen heb ik pas een aantal jaren geleden ontdekt (vond dit eerst heel stom), Nu wandel ik regelmatig alleen (of met Bobbie of Nacho) of met vriendinnen door o.a. het mooie Gooische Natuurreservaat. Of ergens anders in ons eigen mooie land.

Fietsen doe ik ook, maar dat is vooral in en rondom het Gooi, nooit echt voor de sport en ook geen lange afstanden. Behalve als ik met vakantie ga, dan kan dat zo maar eens een fietsvakantie worden. Dan vind ik dat fietsen wel weer tof om te doen.

Ja ik wil, Juffrouw Jannie in het echt ontmoeten!
Laten we een goed kop koffie drinken

…of thee natuurlijk. Zodat we kunnen bespreken wat Juffrouw Jannie voor jou kan doen.

Ga naar de inhoud