Over Juffrouw Jannie

ofwel Gerda Woltinge

Wie is Juffrouw Jannie?

Hoe ziet haar dna eruit

Juffrouw Jannie heet in het echt geen Jannie maar Gerda Woltinge. Wat voor persoon schuilt er achter de naam en wat zijn haar ‘typische’ kenmerken? Want wie haal je in huis als je in zee gaat met Juffrouw Jannie. Een kleine opsomming van haar dna volgens een paar opdrachtgevers.

  • Is een Groningse van oorsprong;
  • Woont en werkt al meer dan 25 jaar in het Gooi;
  • Wil altijd goed werk leveren;
  • Is nuchter, sportief en energiek;
  • Heeft een positieve kijk op het leven;
  • Maakt mooie beelden met haar camera;
  • Is altijd bereid om te helpen;
  • En heeft altijd zin in de dag!

“Met een bak aan ervaring ben ik inzetbaar als (project)ondersteuner en website maker binnen zeer uiteenlopende organisaties. Vaak hebben deze organisaties gemeen dat ze kleinschalig zijn en daardoor een persoonlijke benadering nastreven. Dat is iets wat goed bij mij past, persoonlijk contact. Ik werk daarom al meer dan 13 jaar graag en vaak voor het MKB.”

Wat doet Juffrouw Jannie als ze niet aan het werken?

Zit ze wel eens stil

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om fysiek bezig te zijn. Met mijn fotocamera op pad, hardlopen of tennissen, als er maar beweging in zit. Ook het ontdekken van mooie plekken op deze aarde waar ik nog niet geweest ben geeft mij energie.

Voor de Vrijwilligerscentrale Huizen ben ik al een paar jaar betrokken bij het BetrokkenOndernemen diner, eerst om Social Media op te zetten en nu als fotografe.

Als lid van de toernooicommissie heb ik mij jarenlang ingezet voor het tennistoernooi De Kuil Open. Het opzetten van een website en een facebookpagina was 1 van mijn taken. Net als het fotograferen en filmen (voor het videoverslag van de dag) tijdens de toernooiweek.

Aliantis is erg blij met de nieuwe website van Juffrouw Jannie. Wij waarderen de prettige samenwerking, de deskundigheid en het mooie eindresultaat.

Gerda Baas

Directeur Aliantis

Laten we eens kennismaken en goed kop koffie drinken

…of thee natuurlijk. Zodat we eens in het echt kunnen kennismaken en bespreken wat Juffrouw Jannie voor jou kan doen.