Over Juffrouw Jannie

Juffrouw Jannie.

Hoe ziet haar dna eruit

Juffrouw Jannie is mijn bedrijfsnaam. In het echt heet ik geen Jannie maar Gerda Woltinge. Wat voor persoon schuilt er achter deze naam en wat zijn haar ’typische’ kenmerken? Want wie haal je in huis als je in zee gaat met Juffrouw Jannie. Een kleine opsomming van haar dna volgens een paar opdrachtgevers.

  • Is een Groningse van oorsprong;
  • Woont en werkt al meer dan 30 jaar in het Gooi;
  • Wil altijd goed werk leveren;
  • Is nuchter, sportief en energiek;
  • Heeft een positieve kijk op het leven;
  • Maakt mooie beelden met haar camera;
  • Is altijd bereid om te helpen;
  • En heeft altijd zin in de dag!

“Met een bak aan ervaring maak ik professionele websites op maat voor zeer uiteenlopende ondernemingen. Vaak hebben deze ondernemingen gemeen dat ze kleinschalig zijn en daardoor een persoonlijke benadering nastreven. Dat is iets wat goed bij mij past, persoonlijk contact. Ik werk daarom al meer dan 17 jaar graag en vaak voor het MKB.”

What you see is what you get! Juffrouw Jannie is echt van alle markten thuis: bedrijfsfotografie, portretfotografie, bedrijfsvideo's, website creatie & onderhoud, emailings, etc. Alles super strak gemanaged, met visie en creativiteit. Juffrouw Jannie is een multitasker puur sang en een kameleon in het samenwerken op verschillende niveaus in een grote organisatie.

Janny Morsink

SAS Nederland

Wat doet Juffrouw Jannie als ze niet werkt.

Zit ze wel eens stil

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om buiten te zijn en om fysiek bezig te zijn. Klussen in en rondom het huis, hardlopen of tennissen, als er maar beweging in zit. Maar ook fietsen of wandelen door het mooie Gooisch Natuurreservaat is een fijne bezigheid. Net als reizen in en buiten ons eigen mooie land.

Voor de Vrijwilligerscentrale Huizen ben ik al een paar jaar als fotografe betrokken bij het Maatschappelijk diner van BetrokkenOndernemen.

Daarnaast heb ik als fotografe meegewerkt aan het boek over de vrijwilligers van Huizen: Helden van Huizen.

Nieuwsgierig geworden?
Laten we kennismaken en goed kop koffie drinken

…of thee natuurlijk. Zodat we kunnen bespreken wat Juffrouw Jannie voor jou kan doen.

Ga naar de inhoud