Bloembinderij Mulder 30 jaar

Bloembinderij Mulder 30 jaar

Bloembinderij Mulder viert 30 jarig jubileum met een nieuwe website

Bloembinderij Mulder, de bloemenzaak in Huizen, viert in 2024 zijn 30 jarig jubileum. De allereerste website voor Bloembinderij Mulder is meer dan 15 jaar geleden gemaakt door Juffrouw Jannie. In de jaren daarna is de website aangevuld met een webshop. En met deze aanvulling worden al jarenlang de mooiste bossen bloemen, met een eigen bezorgdienst, afgeleverd in heel het Gooi.

Website jaar 2014

website laten maken huizen
Website jaar 2024

Website en webshop in nieuwe look

En dan is het 2024 staat in het teken van het jubileum van 30 jaar Bloembinderij Mulder. Dat gaat offline gevierd worden, maar Hans Mulder wilde dit ook online vieren door een totaal nieuwe website te lanceren. Van een website met een vrij donkere uitstraling naar een website met veel wit en pasteltinten. Daarnaast zijn nieuwe foto’s gemaakt van de boeketten.

Het resultaat: een prachtige website die past bij Bloembinderij Mulder en waar Hans Mulder weer even mee vooruit kan. Als Juffrouw Jannie kom ik regelmatig in de winkel en dan laat het personeel weten enorm blij te zijn met de nieuwe website. Super leuk om te horen. Zelf ben ik vooral trots op het vertrouwen van Hans Mulder in Juffrouw Jannie. Want dit is de tweede website die ik voor Bloembinderij Mulder heb gebouwd.

Onderhoud website en webshop

Het onderhoud van de website, het maandelijks plaatsen van het boeket van de maand en de acties met speciale boeketten voor Moederdag en Valentijnsdag worden op basis van een onderhoudsabonnement verzorgd. Zo blijft de website altijd up-to-date.

Kan jouw website ook een make-over gebruiken? Laten we kennismaken en een kop koffie te drinken

…of thee natuurlijk. Zodat we kunnen bespreken wat Juffrouw Jannie voor jou kan doen.Ga naar de inhoud