Ergokids in het nieuw

Ergokids in het nieuw

Ergokids van website tot flyer in het nieuw

Marlou Zandbergen werkt als ergotherapeut bij Ergokids in Huizen en krijgt de mogelijkheid om de praktijk over te nemen. Het eerste jaar na de overname is vooral gebruikt om de dagelijkse gang van zaken op de rit te krijgen. Daarna was het tijd om andere zaken op te pakken. Zo stond op het wensenlijst o.a. een nieuwe website. Samen met Juste Zandbergen heb ik gekeken naar de wensen t.a.v. de website. Met als resultaat een totaal nieuwe website, maar wel met het nog steeds vertrouwde logo van Ergokids. De kleuren uit het logo komen terug op de website en het team van Ergokids is blij met de uitstraling van de website.

Juste Zandbergen over de samenwerking met Juffrouw Jannie

Onze website was toe aan een nieuw jasje en Juffrouw Jannie wist al vanaf de eerste pagina op te leveren waar we naar op zoek waren! Zeer fijne en snelle communicatie zowel vooraf als gedurende de ontwikkeling van de website. Erg blij met het eindresultaat!

Ergokids website maken juffrouw jannie huizen

Flyer, memo- en schrijfblok nieuwe stijl

Tsja en dan heb je een totaal nieuwe website maar is de flyer nog in de stijl van de oude website. En als we dan toch bezig zijn zou het heel leuk zijn om een memoblok te hebben en een A6 schrijfblok. Met de nieuwe website als basis heeft Juffrouw Jannie alle uitingen ontworpen en opgemaakt. Rood en geel als basiskleuren en ook de foto’s van de website komen weer terug in de flyer. Zo ontstaat uniformiteit en herkenbaarheid in offline en online uitingen.

Flyer Ergokids
Notitieblok Ergokids
Memoblok Ergokids

 

Ben jij op zoek iemand voor je website? Laten we kennismaken en een kop koffie te drinken

…of thee natuurlijk. Zodat we kunnen bespreken wat Juffrouw Jannie voor jou kan doen.Ga naar de inhoud