Heldoorn Coaching

Heldoorn Coaching

voorbeelden-wordpress-websites-juffrouw-jannie

Frank Heldoorn Coaching

De oude website van Frank Heldoorn was toe aan een nieuwe look. Meer van deze tijd, frissere uitstraling, nieuw beeld en aangepast aan het nieuwe logo. De oude, niet responsive, moest verdwijnen voor een totaal nieuwe website. Juffrouw Jannie heeft dit project samen met Ellen Kannegieter van KekkOntwerp opgepakt en uitgevoerd. Het logo en design voor de website komt uit de koker van Ellen, het maken van de responsive WordPress website door Juffrouw Jannie.

Opzet website

De nieuwe website is op basis van de kleuren uit het logo opgezet. Zwart met een vleugje mosterdgeel in combinatie met wit en grijs. Het beeldmateriaal is aangeleverd door de Frank Heldoorn zelf, net als de teksten op de website. De website sluit helemaal aan bij het nieuwe logo en vormt nu één passend geheel naar buiten toe. Dit geeft herkenbaarheid bij de bezoekers aan de website.

UPDATE – Nieuwe website Heldoorn Coaching in 2024

voorbeelden-wordpress-websites-juffrouw-jannieDe website van Frankheldoorncoaching.nl is gewijzigd in Heldoorncoaching.nl en heeft een nieuwe uitstraling gekregen. Heldoorn Coaching viert in 2024 zijn 20-jarig jubileum en doet dit o.a. met een totaal nieuwe website. Bordeaux rood is de favoriete kleur van Frank Heldoorn en daar heb ik rekening mee gehouden. En ja, omdat Frank heel tevreden was met zijn vorige website mocht Juffrouw Jannie ook zijn nieuwe maken. Dank Frank!

Ook toe aan een nieuwe website?

Laten we eens kennismaken en goed kop koffie drinken

…of thee natuurlijk. Zodat we in het echt kunnen kennismaken en bespreken wat Juffrouw Jannie voor je kan doen. Eerst even mijn portfolio checken? Doe dat vooral.Ga naar de inhoud