Juffrouw Jannie’s nieuwe look

Juffrouw Jannie’s nieuwe look

Nieuwe look

Ik ga, net als iedereen, geregeld naar de kapper. Niet altijd voor een compleet nieuwe look maar meer omdat het weer de hoogste tijd is om bijgepunt te worden. Dat gaat vaak jaren zo door totdat ik een onrustig gevoel over me krijg en er genoeg van heb en iets anders wil. Want het is maar haar en het groeit wel weer aan als het niet de juiste look blijkt te zijn, denk ik altijd.

Huisstijl Juffrouw Jannie

Hetzelfde gevoel had ik ook al een tijdje over mijn logo en visitekaartje. Het was op zich nog prima maar ik voelde dat het niet meer helemaal bij mij en mijn werkzaamheden paste. Ellen Kannegieter van Kekk-ontwerp heb ik gevraagd om een nieuwe huisstijl voor Juffrouw Jannie te bedenken. Na wat kneden hier en daar is het dan zover: Juffrouw Jannie heeft een nieuw logo! En om de huisstijl compleet te maken is het nieuwe logo verwerkt in een mooi visitekaartje. En wat denk je, natuurlijk in het roze, want Juffrouw Jannie en roze dat blijft!


Wil jij een nieuwe look voor je website?

Laten we eens kennismaken en goed kop koffie drinken

…of thee natuurlijk. Zodat we eens in het echt kunnen kennismaken en bespreken wat Juffrouw Jannie voor je kan doen.Ga naar de inhoud